معرفی موسسه پارسیان

معرفی موسسه :

موسسه آموزش عالی پارسیان به عنوان یک دانشگاه غیردولتی دارای مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری، با جذب دانشجو از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش کشور، از مهرماه سال 1388 عملاً فعالیت آموزشی و پژوهشی خود را آغاز کرده است و می‌کوشد با فراهم نمودن محیطی علمی برای دانشجویان آنان را برای ورود به بازارکار و حضور موثر و مفید در عرصه اجتماع، آماده ساخته و پاسخگویی به نیازهای آموزشی و پژوهشی روزافزون جامعه را پی‌جوید.در این راستا تلاش میگردد با برقراری همکاری های علمی، آموزشی و تحقیقاتی با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و آموزشی معتبر در سطح ملی و بین‌المللی زمینه انتقال متقابل تجربیات، روزآمدی و کارآمدی آن را فراهم نماید. موسسه آموزش عالی پارسیان یکی از دانشگاه‌های غیردولتی کشور است که برای فضاهای آموزشی و فرهنگی مورد نیاز خود، اقدام به تهیه امکاناتی مناسب نموده که فاز اول مجموعه در فضایی 7000 متری دایر و دارای امکاناتی از قبیل سالن سرپوشیده ورزشی، سلف سرویس ، کتابخانه ، 27 کلاس آموزشی ، سایت رایانه و ساختمان اداری می باشد.

رویکرد اصلی موسسه :  تعلیم و تربیت نیروی انسانی کارآمد و متعهد به اهداف کشورو آرمانهای امام راحل، ارتقاء سطح فرهنگ و دانش، توسعه‌ی امکانات فرهنگی و آموزشی در منطقه در راستای نیل به اهداف استراتژیک بوده و ارتباط با مراکز آموزشی و پژوهشی داخل و خارج کشور به منظور تبادل و کسب تجربیات روز علمی- تخصصی دنیا از مهمترین اهداف این موسسه می باشد.

معرفی امکانات و تجهیزات موسسه:

امکانات گروه عمران و معماری :

• انستیتو ژئوتکنیک و مقاومت مصالح ساختمانی

انستیتو ژئوتکنیک و مقاومت مصالح ساختمانی موسسه آموزش عالی پارسیان، مرکزی علمی، تحقیقاتی و پژوهشی می ­باشد. با توجه به گستردگی ساخت و ساز در کشور و همچنین نظر به سرمایه ­گذاری ­های عظیم در این صنعت، شناخت هر چه بهتر مصالح مورد استفاده در آن­ها، نقش موثری در بهبود کیفیت، کاهش هزینه ­های اقتصادی و ارتقای سطح ایمنی خواهد داشت. به همین دلیل، ضمن انجام پروژه ­های علمی­-­تحقیقاتی، مشاوره ­ای، مدیریتی و اجرایی در خصوص مطالعات ژئوتکنیک و کنترل کیفیت مصالح، امکان استفاده از امکانات و تجهیزات آن برای محققان و پژوهشگران داخلی و همچنین سایر دانشگاه­ها و موسسات آموزشی دیگر میسر گردیده است.

امکانات گروه مهندسی مکانیک :

• کارگاه مهندسی مکانیک

این کارگاه شامل قسمت های ماشین کاری عددی، ریخته گری، جوشکاری، قالب سازی، اتومکانیک، هیدرولیک و پنوماتیک و ماشین کاری می باشد.

• ماشین کاری

این کارگاه شامل 8 دستگاه ماشین تراش، 2 دستگاه فرز، 1دستگاه سنگ، یک دستگاه صفحه تراش، 3 دستگاه درل و یک دستگاه اره لنگ و همچنین یک دستگاه CNC می باشد.

• کارگاه ریخته گری

این کارگاه شامل 1 دستگاه کوره ریخته گری،1 دستگاه کوره عملیات حرارتی، 1 دستگاه سختی سنج، یک دستگاه پولیش و دستگاه گل خردکن می باشد.

• کارگاه جوشکاری

شامل 10 دستگاه جوش الکترود و یک دستگاه جوس استیلن می باشد.

• آزمایشگاه هیدورلیک و پنوماتیک

هیدرولیک و پنوماتیک نیز از جمله شاخه های پرکاربرد در صنعت می باشد. موسسه در این حوزه نیز دارای دو پک هیدرولیکی بوده که توسط دانشجویان موسسه تهیه و ساخته شده است. همچنین دارای چندین قطعه پنوماتیکی و کمپرسور می باشد.

امکانات گروه کامپیوتر:

موسسه آموزش عالی پارسیان دارای 6 سایت کامپیوتری می باشد که در مجموع مجهز به 90 دستگاه کامپیوتر می باشد. از شاخصه های اصلی موسسه تجهیز سایت های کامپپیوتری به بردهای هوشمند می باشد.

مقاطع تحصیلی : موسسه آموزش عالی پارسیان سیاست خود را در توسعه چهار رشته اساسی به عنوان رشته های پایه بنا نهاده است که عبارتند از 1-گروه برق 2- گروه مکانیک 3- گروه کامپیوتر 4- گروه عمران و معماری ، که توسعه رشته های موسسه با محوریت این چهار گروه بوده است.

رشته های تحصیلی در موسسه آموزش عالی پارسیان :

مقطع کاردانی :

مقطع کارشناسی ناپیوسته:

مقطع کارشناسی پیوسته:

مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته:

برخی از دستاوردهای موسسه :