برگزاری جلسات دفاع پایان نامه (ویژه کارشناسی ارشد )

ضمن ابراز خوشوقتی اولین جلسه دفاع پایان نامه های دو نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد عمران گرایش خاک و پی ورودی مهر ماه ۱۳۹۲ با حضور اساتید راهنما، اساتید داور، مدیر گروه، مسئول تحصیلات تکمیلی و جمعی از مسئولین و دانشجویان دوشنبه  مورخ 21 دی ماه ۱۳۹۴ در سالن ویژه جلسات دفاع پایان نامه برگزار شد.

جلسه دفاع آقای علی اصغر نظری تحت عنوان "بررسی کارائی روش­های مختلف آبشستگی در پل های رودخانه ای" و جلسه دفاع آقای شهاب کمانگیر تحت عنوان "عملکرد شمع های مایلدر گروه شمع، برابر بارهای قائم و جانبی " با حضور آقایان دکتر کیلانه ئی و دکتر حسنلو و نماینده تحصیلات تکمیلی و سایر مسئولین و دانشجویان برگزار گردید. دانشجویان فوق پس از سه ساعت شرح پایان نامه خود و پاسخگویی به سوالات هیات داوران، موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد مهندسی عمران در گرایش ژئوتکنیک شدند. ضمن تبریک و تهنیت به این دانشجویان ساعی و با آرزوی موفقیت آنان، قابل ذکر است موسسه آموزش عالی پارسیان  از مهرماه ۱۳۹۲ اقدام به پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در دو رشته عمران و مکانیک نموده است و در حال حاضر بیش از 180 دانشجو در این مقطع و رشته ها در حال تحصیل هستند. دانشجویان محترم فوق الذکر اولین دانشجویان فارغ التحصیل این موسسه در مقطع کارشناسی ارشد می باشند. فرصت را مغتنم شمرده از مساعی و زحمات بی دریغ کلیه اساتید بزگوار و مسئولین خدوم تشکر و قدردانی می گردد و برای کلیه دانشجویان گرامی از درگاه الهی توفیقات روز افزون در راستای خدمت صادقانه به ملت عزیز را مسئلت داریم .

چهارشنبه 23 دى 1394  6:26

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 4 مهر 1400  4:37:29