اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال تحصیلی 97-1396

اطلاعیه ثبت نام  پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال تحصیلی 97-1396

ضمن تبریک به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال تحصیلی 97-1396 موسسه آموزش عالی پارسیان می رساند، ثبت نام و انتخاب واحد از روز دوشنبه مورخ 96/6/13 لغایت چهارشنبه مورخ 96/6/15 در کلیه رشته ها به صورت حضوری انجام شده و مدارک مورد نیاز برای مراجعه حضوری و ثبت نام پذیرفته شدگان در کلیه رشته ها به شرح زیر می باشد:

1-       اصل و دو نسخه کپی از مدرک کارشناسی که تاریخ فراغت از تحصیل و معدل دوره کارشناسی در آن قید شده باشد.

تبصره ‌1- پذیرفته شدگانی که قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی نمی باشند لازم است فرم مدرک کارشناسی و معدل (موجود در سایت ( را به تأیید دانشگاه محل اخذ مدرک کارشناسی خود برسانند.

تبصره 2- آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که به هنگام ثبت‌نام و شرکت در آزمون دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ 96/6/31 فارغ‌التحصیل می‌شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر که میانگین کل واحدهای گذرانده آنان براساس‌ (‌0) تا (20) تا تاریخ 95/11/30 توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل فارغ‌التحصیلی دوره کارشناسی در فرم مذکور درج و قبلاً به تایید مسوول ذیربط رسیده است را  زمان ثبت‌نام ارائه نمایند.

تبصره 3- به اطلاع آن دسته از داوطلبانی که با مدرک دوره کارشناسی ناپیوسته، در این آزمون پذیرفته شده اند می رساند، ارائه اصل مدرک دوره کاردانی به همراه دو نسخه کپی از آن نیز الزامی می باشد .

2-       اصل‌ شناسنامه‌، کارت ملی و دو سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها.

3-        شش قطعه عکس تمام رخ سه در چهار تهیه شده در سال جاری. برادرانی که مطابق ضوابط نیازمند صدور معافیت تحصیلی می باشند ملزم به ارائه 12 قطعه عکس سه در چهار می باشند.

4-       اصل و کپی مدرک نظام وظیفه برای آقایان یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص کند(برای‌ برادران‌).

5-        اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل‌ اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) برای‌ آن‌ دسته‌ از داوطلبانی‌ که‌ با توجه‌ به‌ مفاد آیین‌نامه ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی مصوب 1390/2/5 وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ با امتیاز‌ رتبه‌ اول‌ پذیرفته‌ شده‌اند.

6-      ارائه ریز نمرات دوره کاردانی و کارشناسی

7-       پرداخت مبلغ  چهارده میلیون ریال به عنوان بخشی از شهریه ثابت و متغیر نیمسال اول 97-1396 در روز ثبت نام به صورت اینترنتی و یا از طریق کارت بانکی الزامی است.

تذکرات‌ مهم

• ساعات مراجعه جهت ثبت نام حضوری: 8:30 الی 15:30 می باشد.

·         حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت‌نام الزامی است و ثبت‌نام منحصراً در تاریخ های اعلام شده و با ارائه مدارک کامل مندرج در این اطلاعیه صورت می‌پذیرد.

·         معدل‌ لیسانس‌ پذیرفته‌ شده‌ باید با معدلی‌ که‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام برای شرکت در آزمون به‌ سازمان‌ اعلام‌ نموده‌، یکسان‌ باشد، بدیهی است از ثبت‌نام قطعی آن دسته از داوطلبانی که دارای مغایرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرک آنان کمتر از معدل اعلام شده به سازمان سنجش باشد) جداً خودداری خواهد شد.

·         از پذیرفته شدگانی که دارای مغایرت معدل (معدل مندرج در مدرک تحصیلی آنان کمتر از معدل اعلام شده در اطلاعات ثبت نامی از طرف داوطلبان به این سازمان باشد) می‌باشند، صرفاً ثبت‌نام موقت و مشروط بعمل آید، لذا ضرورت دارد این دسته از پذیرفته شدگان به دانشگاه محل قبولی خود مراجعه نموده و مدارک لازم مندرج در این اطلاعیه را به آنجا ارائه نمایند تا ثبت‌نام موقت از آنان بعمل آمده و بررسی لازم در مدارک و مستندات ارائه شده صورت گیرد. داوطلبانی که دارای مغایرت معدل می‌باشند می‌بایست وضعیت نهایی خود را تا پایان آبان ماه از دانشگاه محل قبولی پیگیری نمایند

·         از پذیرفته‌شدگانی ‌که‌ حداکثر تا تاریخ‌ 1396/6/31 فارغ‌التحصیل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ «کان‌ لم‌ یکن» تلقی‌ شدن‌ قبولی‌ آنان‌ طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد.

/Files/1/News/2.pdf

/Files/1/News/1(1).pdf