نوع خبر

گزارش تصویری به مناسبت 16 آذر روز دانشجوجلسه پرسش و پاسخ دانشجویان ارشد با مسئولین موسسه

در این نشست که با تلاوت آیاتی از قرآن کریم شروع گردید،ابتدا آقای دکتر حسینی قائم مقام موسسه ضمن گرامیداشت16آذر روز دانشجو- مطالب ارزنده ای در خصوص وضعیت موجود دانشجویان و مدرک گرایی ایراد کردند و به دنبال آن همگان راتشویق نمودند که بیشتر بر استعداد و خلاقیت وتفکرو ابتکار خود تکیه نمایندتا مدرک تحصیلی.آنگاه دانشجویان محترم حاضر در جلسه پرسشهای خود را مطرح نمودندوکلیه مسئولین حاضر در جلسه با توجه به مسئولیت خود به پرسشهای مطرح شده پاسخ گفتند. پس از اتمام جلسه نماز جماعت اقامه گردید و جلسه به اتمام رسیدبراساس برنامه ریزی های پیش بینی شده به مناسبت 16 آذر روز دانشجوجلسه پرسش و پاسخ دانشجویان ارشد با مسئولین موسسه در روز پنجشنبه مورخه23/9/96در محل سالن نمازخانه با حضوردانشجویان محترم برگزار شد.

يکشنبه 26 آذر 1396  8:42

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 30 دى 1396  6:43:34